De bandleden van Bar-B-Q

“Bar-B-Q” is ooit begonnen als vriendenbandje op een zolderkamertje in ’t Zand. Ze hadden zich de naam “Life Sucks” gegeven, maar het boekings kantoor vond dit niet echt een verkoopbare naam en veranderde dit “Bar-B-Q”. Doch na 6 jaar de vaste kern te kennen gaf om er mee te stoppen, werd er naarstig gezocht naar nieuwe muzikanten, wat resulteerde in de hedendaagse formatie. Deze mannen weten dezelfde kwaliteit en gezelligheid neer te zetten als hun voorgangers. Met een wekelijkse vernieuwing van nummers zijn zij altijd in staat om het meest gevraagde voor jullie ten gehore te brengen en staat sfeer en gezelligheid bij hen in een hoog vaandel. Bar-B-Q is zeer geschikt voor alle soorten feest, top 40, bruiloft, kermis, en rock avonden. Dus wil je ons een keer zien, raadpleeg dan de agenda, Voor boekingen en of vragen kunt u contact met ons nemen.

Voor verdere info over de bandleden kunt u op de foto van deze “feestbeesten” klikken.

Erik Strooper

Zanger, Saxofonist

Erik Strooper, begon ooit als rody voor de band Jukebox. In ruil voor het heen en weer rijden van de spullen, mocht hij tijdens de optredens van de band een nummertje zingen. Het nummer “Suspicious Minds” is dan ook het begin van zijn zangcarrière. Later werd de band “Life Sucks” opgericht met wat vrienden. Toen de mannen een wat groter publiek kregen besloot Henk Geels dat de naam van de band moest worden veranderd. Sinds dien zijn de heren bekend als Bar-B-Q. And the rest is history.

Lees verder

Ivan Schilder

Zanger, Pianist, Gitarist

Onmisbaar in deze feestband. Deze man kan alle kunstjes op zijn gitaar en op zijn piano. Zijn stem is hemels na een slokje bier en altijd gereed om nog een noot hoger te gaan! Hij heeft in bands gespeeld zoals De Hijgende Herten, Hondsbossche Rhythm & Blues Defenders, Born 2 Boogie, The Muddy Waters Tribute band en Robbert Fossen band.

Lees verder

Sydney Schonberger

Pianist, Gitarist

Sidney Schönberger is de toetsenist. Piano spelen heeft hij zichzelf aangeleerd, hiermee is hij op zijn veertiende begonnen. Met de gitaar kan hij ook goed omgaan, hij wisselt dan ook wel eens met Ivan van plaats op het podium. In het gitaar spelen heeft hij wel les gehad, op zijn zevende is hij daarmee begonnen. Rond zijn zestiende begon hij in bandjes te spelen, en is uiteindelijk in de begeleidingsband van Ben Cramer terechtgekomen. Ook heeft hij bij Rosa King, een jazzsaxofoniste, gespeeld in nachtclubs.

Lees verder

Steef Oostindier

Bassist

Sinds 1980 ben ik met bas spelen gestart. Na ongeveer 2 jaar met de radio,tapes en platen te hebben mee gekloot, was het wel tijd voor een bandje en begon met een stel vrienden het eerste bandje. De naam was Trademark daarna nog in vele andere bands gezeten. en vanaf 1996 in bar-b-q dat eerst nog Life Sucks was genaamd. dit was het wel van mijn kant. Zie je bij een bbq optreden!

Lees verder

Ron Pronk

Drummer

De drummer met vele ervaringen met vele verschillende bandjes. Van Life Sucks, Down-n-Dirty en Groeten uit Schagen tot Beatrx, No Names Harry en The Black Devils. Hij heeft alles gezien, alles gespeeld en alles meegemaakt op het podium. En daarom is hij onmisbaar in deze feestband!

Lees verder

Danny Scheren

Geluidsman

Ook wel bekend onder de naam Dan the Soundman. Analoog of digitaal. Hij kent alle knopjes op alle mengtafels uit z'n hoofd. Hij kan de band in alle zalen perfect uitmixen. En met zijn "Magic Touch" klinkt Bar-B-Q spat zuiver.

Lees verder
Tech & Design: MProgramming