Tourverslagen

Hieronder een aantal oude tourverslagen van vroeger. Leuk om terug te lezen!

Tourverslag 30 April 2003:

Het Wapen van Grootebroek (Koninginnebal):

Tour bericht grootebroek 30-04. Nou na een korte nacht rust op naar Grootebroek, waar de spullen alstonden te trappelen om op gebouwd te worden. Na de sound check( moeilijk woord voor "de instalatie aan zetten" ) kwamen de vaste fans nog met een kado voor ons omdat ze mee terug mochten rijden. Erg leuk van ze. Het was meteen een gekkehuis daar, ongeveer zo'n1000 man aan het hossen. Na een erg transpirabele avond had iedereen het wel naar zijn zin gehad. Zelfs de 2 plaatselijke veldwachters hebben buiten nog staan hossen.

Tourverslag 29 april 2003:

De Rozenburcht te Boskoop:

Tour bericht boskoop 29-04. Vandaag stond Boskoop op het programma pre-koninginnedag. Altijd een leuke klus daar, nadat de mengtafel na een paar harde klappen weer tot leven was gebracht (moest meteen naar de intensive care na afloop), was het feest er niet minder om. Spelen tot 2 uur en daarna vlug naar de volgende klus in Grootebroek, waar we de spullen 's nachts al moesten parkeren omdat het de volgende dag daar te druk zou zijn door "bea"-dag. Het was erg gezellig daar in boskoop ( ook door de vele bier munten ) tot de carnaval doei.

Tourverslag 20 april 2003

De Harmonie te Hypolytushoef (Paaspop):

He he het is al weer een tijd terug, maar hier is weer een tour update. De reis was naar het altijd gezellige Hippo. De drukte kwam al snel op gang en nadat een klein groepje feestvarkens ( lees zwijnen ) nog effe de versterkers dacht te moeten bijregelen ,was het toch weer erg gezellig. Er zijn niet veel plaatsen waar het publiek zo uitbundig mee doet als in hippo, dus de volgende keer drang hekken voor het podium a.u.b!

Tourverslag 23 februari 2003:

Café 't Noord in Schagen:

Zondag 23 februari. Hè hè, na de veldslag in St. Maarten, een thuis wedstrijd. Ja wel café 't Noord in Schagen. Het was meteen gezellig druk. Na de koffie eerst opbouwen wat in het noord niet eenvoudig is: ze blijven met bier slepen! Dus na het negende of tiende rondje stond alles op zijn plaats. Het was zo gezellig dat Ivan aan het eind van de avond (na een paar glazen Jan de wandelaar) het wel een goed idee vond om maar niet op te ruimen en maar meteen aan de bar te gaan zitten, daar was de rest ook wel voor. Effe met Arie gebabbeld en het was rond, maar dan moesten we wel maandag avond nog effe oefenen daar in het noord !!!??!?!. Ik ben benieuwd hoe laat we er dan weer worden uit geveegd...

Tourverslag 22 februari 2003:

De Gymzaal in St. Maarten:

Zaterdag 22 februari. Ha weer een pré Carnaval! Ditmaal in St. Maarten. Een te gekke gymzaal vol hossende mensen. Na een start met de polonaise en ander feest geweld, afpilsen met een scheutje top 40 het bleef feest tot in de late uurtjes.

Tourverslag 15 februari 2003:

De Gouden Leeuw in Zuid Laren:

zaterdag 15 februari... Voor dit optreden moesten we helemaal naar zuidlaren. Plaats van misdrijf: Café De Gouden Leeuw, een zaak met twee zalen en dus ook twee bands. Na de ( bij ons gebruikelijke ) opbouw problemen toch nog op tijd gestart, half twaalf. Dus lekker met die andere band tegen elkaar in beuken tot half vier aan toe. En onder het spelen kijken op de dansvloer naar de plaatselijke Sjonnie Travolta's, Penny de jager's en ander aanstormend talent. Na afloop nog effe een "Zuud Laars Balletje" ( met kruidnagel ) toe en nog effe twee uur met de oortjes in de nek terug naar de bewoonde wereld. Ik kijk al weer uit naar de volgende zuidlaren toer!!!!!!

Tourverslag 8 februari 2003:

Pre-Carnaval in Noordwijkerhout:

he he eindelijk weer van start na 5 weken vakantie. pre-Carnaval in noordwijkerhout. Na wat opstart problemen o/a stroom en toetsen standaard (vergeten). Zijn we toch nog op tijd van start gegaan. Het was een te gekke avond. Als alle echte carnavals avonden zo worden dit jaar, kan het voor ons niet meer stuk.

Tourverslag 21 oktober 2002:

Kermis in Petten:

Vandaag de laatste kermis klus van dit jaar. Het was al feest toen we binnen kwamen. Bij de virtuoze zee bonken zat de gang er al lekker in. Vlug ombouwen, zij er uit, wij er in en vlug beginnen. Maar nee Jos had nog een artiest. Dat was Doris, meteen feest met die 2 motten. Daarna was het de beurt aan ons we hebben super gespeelt, die avond, erg gezellig!

Tourverslag 18 oktober 2002:

De Vijverhut in Groote Keeten:

hè hè, eindelijk het eerste tour verslag... Een erg gezellig optreden. Een bedrijfsfeest voor het Noorder Kwartier. Van af het eerste tot het laatste nummer was de dansvloer vol. Toen de bedrijfsleider van café ' t Noord ( Frank van Luik ) nog de vlieger ten gehore bracht, vloog het dak er af

Tourverslag 26 oktober 2002:

Een schuurfeest te Driehuizen:

na lang zoeken zijn we toch nog op de schuurfeest locatie te driehuizen aangekomen. Het koeien op stal feest was erg goed op gezet. Na wat opstart problemen met de st(r)oom machine toch nog van start. Het was meteen een hossende menigte en na de ketchup song hadden we ineens 10 danseressen op het podium, erg leuk!. Na afloop nog effe koffie en een broodje, daarna weer op naar 't zand te Noord Holland.

Tech & Design: MProgramming