Veel gestelde vragen

Hieronder een aantal veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen. Aarzel dan niet om contact met op ons op te nemen. Je kan contact opnemen via de contact pagina.

Voor de prijs kunt u het beste even contact opnemen met ons. Dit is namelijk afhankelijk van diverse factoren zoals, het aantal sets, geluidsinstallatie, etc.

De band is geschikt voor eigenlijk alle feesten waar echt gefeest moet worden zoals: bruiloften, bedrijfsfeesten, kermissen, thema feesten etc. Komt u met een nieuw feest ? Mail ons dan.

De gemiddelde duur van de band is 4 x 45 minuten met in de pauze gepaste pauze muziek. Als er meer tijd gevuld moet worden dan is dat uiteraard na overleg of vooraf afgesproken geen probleem.

Zolang alles in overleg gaat en vroeg van te voren besproken wordt is alles mogelijk.

De band heeft een bezetting van 5 mensen. 1 zanger/saxofonist, 1 zanger/pianist/gitarist, 1 pianist/gitarist, 1 bassist en 1 drummer.

De band heeft een uitgebreid repertoire wat alle muziek bevat zoals; Kermis muziek, meezingers, Nederlandstalig, 70’s/80’s/90’s en nog veel meer.

De band komt ten alle tijden met een eigen geluidsinstallatie die aangepast wordt op de ruimte waar het optreden plaats vind Mits anders afgesproken.

Staat je vraag er niet tussen. Neem dan contact met ons op via onze contact pagina en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Tech & Design: MProgramming